Tietoja palvelusta

Ohessa on perustietoa näistä verkkosivuista.


Kuka ylläpitää palvelua?

Palvelu on yksityisen henkilön ylläpitämä.

Maksaako ilmoitusten jättäminen tai niiden selaaminen?

Ei. Sivulla ei ole mitään maksullisia toimintoja.

Miksi sivusto on perustettu?

Loin tämän sivuston, jotta asuntojen omistajat ja vuokralaiset löytäisivät toisensa mahdollisimman helposti, ilman kalliita välityspalveluja.

Olen aina asunut vuokralla. Koin, että nykyiset internetissä toimivat palvelut vuokra-asuntojen ja vuokralaisten löytämiseen ovat omalla tavallaan puutteellisia; jos sivulle on helppo lisätä ilmoitus, niin ilmoitusten selaaminen on tehty hankalaksi. Teknisesti hienoimmat palvelut taas vaativat erillistä rekisteröitymistä, ja niiltä löytyvät ilmoitukset ovat usein kiinteistövälittäjien lisäämiä.

Vastaatko ilmoitusten sisällön paikkansa pitävyydestä?

En. Tämä sivusto toimii vain välityskanavana. Sivuston käyttäjien tulee noudattaa normaalia varovaisuutta ottaessaan yhteyttä asunnon omistajiin tai mahdollisiin vuokralaisiin.

Miten poistan aiemmin laittamani ilmoituksen?

Sivun ylälaidassa on linkki "Poista ilmoitus". Poistamiseen tarvitset numerokoodin, jonka sait sähköpostiisi ilmoituksen lisäämisen yhteydessä. Koodin avulla voidaan varmistaa, että olet todellakin poistamassa omaa ilmoitustasi. Jos koodi on hukkunut jonnekin, eikä sitä löydy millään, ota minuun yhteyttä sähköpostilla.

Neljää kuukautta vanhemmat ilmoitukset poistetaan automaattisesti.

Mitä teen jos huomaan sivuilla teknisen ongelman, putteen tms?

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (tuure.pitkanen@gmail.com). En ole ohjelmoinnin ammattilainen, joten olen kiitollinen kaikista ehdotuksista sivua koskien. Tulen kehittämään sivua aika ajoin.